MERSİN / ERDEMLİ - Çeşmeli Anadolu Lisesi

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yılı münasebetiyle okulumuzda düzenlenen programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Rıdvan Özdemir'e , Müzik Öğretmenimiz Metin Aksoy,a ve görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Çanakkale bir milletin kalbinin attığı yerdir. Çanakkale hem dünümüz hem de geleceğimizdir. Çanakkale geçilmedi ve geçilmeyecektir. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu topraklar için can veren tüm şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Aziz milletimizin geleceği payidar olsun.

Mrt

İstiklal Marşı'mizin kabulünün 103. Yıldönümü öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin  katılımıyla kutlandı.

Mrt

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Toros Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tuğba AYDIN HALİSOĞLU öğrencilerimiz ile Yapay Zeka Uluslararası Siyaset Siber Güvenlik konularında söyleşi yaptı. Teşekkür ederiz.

Mrt

Çeşmeli Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimiz  ile beraber kuşlar için yaptığımız kuş yuvalarını okul bahçesindeki ağaçlara yerleştirdik.

Mrt

Çeşmeli Anadolu Lisesi Yeşilay Kulübü öğrencileri 01-07 Mart Yeşilay Haftasında kulüp  Danışman öğretmeni Ayşe Gökmen ve ingilizce öğretmeni Kadir Tokunç eşliğinde tütün ,alkol,uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili mahalle kahvehanesi ve camisine yetişkinler için afiş asarak  sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen bilgi yarismasinda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

Kas

Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Öğretmenler günümüz kutlu olsun .

Zekeriya MERCAN

Okul  Müdürü

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85 . yıldönümünde atamızı saygı ve minnetle andık. Ruhu şad olsun.

Turnuva sonuç da

1.Obada KOUZM 10/B

2.Mert Kaan AK 12/A

3.Berat Sergen TÜRER 12/A olmuştur.